Kik vagyunk

Haladó gondolkodású cégvezetők partnerei vagyunk. Ügyfeleink 35 - 50 év közötti, az átlagnál intelligensebb, jellemzően pörgős, céltudatos cégvezetők.

Imádjuk a problémákat. Megoldani. Minden cég más és más, minden cégvezető máshogy gondolkodik, egyéni elképzelése van a dolgokról, egyedi folyamatai alakultak ki. Ebben láttuk meg a piaci rést.

Az ügyviteli szoftver elengedhetetlen része lett a kisvállalkozások életének. Rengeteg jó, ugyanakkor rugalmatlan megoldás van a piacon. Igen ám, de miért ne lehetne egyedi - cégre szabott - megoldásokat kérni? Nálunk lehet!

Mi az Easypage Software Kft.?

Kicsi, de hatékony szoftverfejlesztő cég. Olyan emberek csapata, akik imádják a munkájukat. Akiket az motivál, hogy minél jobb, egyszerűen használható megoldásokat tudjanak letenni az asztalra.

Ki a felelős mindezért?

74950338111480788853.png
Balogh Béla vagyok, egy autodidakta szoftverfejlesztő. Voltam katona, sorállományú ejtőernyős felderítő, pár évig kidobóember, versenysportoló. Sokáig fogalmam sem volt, hogy mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Semmi sem érdekelt annyira, hogy túl sokáig lekössön. Egészen addig, míg egy érdekes fordulatot vett az életem, és el nem kezdtem nyilvántartó rendszereket fejleszteni. Óriási hévvel vetettem bele magamat a munkába. A 2000-es évek elejénél tartunk.

Hogyan lettem szoftverfejlesztő?

Ez egy hosszú történet. Egy 5 tagú orosz családhoz jártam nyelvet tanulni. Anyuka, apuka, gyerekek. A gyerekek folyton stratégiai számítógépes játékokkal játszottak, ami nekem is tetszett. Vettem én is egy gépet, de normálisan még be sem tudtam kapcsolni. Egy ismerősömnek szóltam, hogy segítsen játékot telepíteni. Nagyon jó, hogy számítógép, de hogyan működik. Gyerekkoromban a karácsonyra kapott távirányítós autók általában a másnap reggelt sem érték meg. Mindig kíváncsi voltam, hogyan működik. Kb. olyan ez, mint az a mondás, hogy “értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja.”

A számítógéppel is így voltam. Oké, hogy számítógép, de hogyan működik. Nagyon érdekelt, éjjel - nappal olvastam és szereltem. Egy hónap múlva már egy szervizben dolgoztam. Jöttek az ügyfelek, én meg szereltem. A szerviz két tulajdonosával a mai napig jóban vagyunk, szép időszak volt. Sehol nem nevettem annyit, mint velük. Vidám kis csapat voltunk. Szerettek minket az ügyfelek, mert megoldottuk a problémáikat.

A szerelés során, sok szoftvert telepítettem. Itt kezdett el érdekelni, hogy egyáltalán mi is a szoftver. Mit miért csinál, hogyan tudnék belenyúlni, átírni, alakítani, stb. Aztán innentől már egyenes út vezetett a programozáshoz. Olyannyira, hogy 2007-ben már a Magyar Parlament Könytárának a képviselőtájékoztató rendszerén dolgoztam. Ott kaptam egy olyan szemléletet az egyik munkatársamtól, ami a mai napig elkísér.

Gyerekeket tanítok ingyen. Fontosnak tartom, hogy visszaadjak a tudásomból, mert az utam során engem is rengeteg önzetlen, segítőkész emberrel hozott össze a sors. Akiknek innen is nagyon köszönöm, hogy bíztak bennem! Úgy gondolom, ha csak egyetlen kisgyerek miattam lesz fejlesztő és ezzel az egész élete jó irányba változik, már megérte.

Mi a jelen?

Keressük azokat a haladó gondolkodású cégvezetőket, akik tudják, hogy a piacon egy kiélezett verseny folyik, ahol az nyer, akinek hatékonyabb megoldásai és folyamatai vannak. Ezt segítjük mi, egy cégre és gondolkodásmódra szabott szoftverrel.


Mi a jövő?

Lassan mi, magyar kisvállalkozók is felzárkózunk a Nyugat-európai cégekhez. Ugyan itthon a cégek alig 8%-a (döbbenetesen alacsony szám) használ valamilyen szoftveres megoldást, de ez a szám egyre növekszik. Ezért is fontos, hogy időben felismerd, hogy neked milyen megoldás jelentene előnyt. Folyamatosan fejlesztünk, keressük azokat a megoldásokat, amikre a piac már megérett. Amit már nyitottan fogadnak és örömmel használnak az ügyfeleink.

Te is vakon vezeted a cégedet?

99570259901511122851.png
100-ból 84 cégvezetőnek fogalma sincs, hogy mi történik a cégében. Hogy honnan tudom ezt az adatot és milyen következményei vannak ennek? Kiderül a cikkből
 

Sikeres ügyvitel? Így vezesd be!

63566702681487758909.png
Tudtad, hogy csak minden 10. ügyviteli szoftver bevezetése sikeres? Kíváncsi vagy, hogy min buknak el a cégek?
 

Így kezeld az érdeklődőket

64071270941459420132.png
Sok az érdeklődőd mégsem állnak sorba nálad a vevők? Ez nem véletlenül van. Az értékesítés egy folyamat, amit valahogy kezelni kell. Ebben segíthet a CRM (ügyfélkapcsolat kezelő rendszer).
 

A szoftvertervezés alapelvei

11919258431385368158.jpg
 

Minőségbiztosítás

13161586521385368187.png