Csak minden 10. ügyviteli rendszer bevezetés sikeres!

Állítólag a zseni átlát a káoszon! Ennek ellenére én még nem láttam olyan céget, amelyet sikerre vittek volna rendezetlen ügyvitellel.


* Olvasási idő kb. 3 perc

Először tisztázzuk, mi is az az ügyviteli rendszer!

Minden kisvállalkozásnak vannak ügyei, amelyeket kezdetben papír vagy Excel alapon intéznek. A cég fejlődésével, növekedésével viszont nő az ügyfelek, megrendelések száma, és már lehetetlen ilyen módon rendet tartani. Ekkor érdemes bevezetni egy hatékony ügyviteli rendszert!

A ügyviteli rendszer túlmutat az adattároláson. A ki- és beszállítás kezelésétől, a számlázáson, ügyfelek- és megrendelések kezelésén át minden folyamat kihat arra, mennyire sikeresen szolgáljuk ki ügyfeleinket. Ezt próbálja meg összefogni az ügyviteli rendszer. Ha nincs egy jól bejáratott visszakövethető folyamat, akkor csorbul a vásárlói élmény.

Azaz a cégben nincs pontos kép arról, hogy melyik ügyféllel vagy ügyféljelölttel éppen mi történik vagy minek kéne történnie.

Az ügyviteli rendszer tehát olyan, mint egy erős gyeplő, ami egyszerre több kantárt képes stabilan kézben tartani. De akkor miért nem használja mindenki ezt?


Tőlünk nyugatabbra a 11-nél több főt foglalkoztató cégek 91%-a használ valamilyen ügyviteli rendszert. Ennek ellenére itthon sokan még csak nem is hallottak róla, vagy ami rosszabb, nem megfelelő szoftverrel próbálkoztak.

Bevezetnek egy rendszert, majd belebuknak! Miért?


Még iparágon belül sincsen két egyforma cég. Nincs két egyformán gondolkodó cégvezető. Minden cégben más és más folyamatok alakultak ki az évek folyamán.

Sokan, ezzel nem törődve, univerzális rendszert akarnak magukra erőltetni. Ezzel szemben, az sem jó ötlet, hogy teljesen a nulláról fejlesszünk egyedi rendszert. A statisztikák szerint a testre szabott egyedileg fejlesztett informatikai rendszerek 90%-a kudarcra van ítélve. Nemcsak rengeteg időt és pénzt emésztenek fel, de általában az utótámogatás sem biztosított.

A statisztikák alapján minden sikeres ügyviteli rendszerbe fektetett 1 Ft után 5,6 Ft megtérülésre számíthatunk!

85760130071486072963.png

Akkor mi a megoldás?


Az egész kérdéskört úgy kell kezelni, mint a Lego-t. Kell egy stabil alaprendszer, amelyre építőkockaként pakoljuk fel a plusz funkciókat. Csak annyi és olyan kockát helyezünk az alapra, amennyi szükséges. Mindig lehet tovább építkezni!

Ez az alaprendszer tudja az elemibb dolgokat pl. ügyfelek- és feladatok kezelése, dokumentumtárolás, jogosultságkezelés, tömeges e-mail-küldés, számlázás, stb.

Egy ilyen alaprendszerre pedig akkor fejleszthető biztonsággal bármilyen egyedi kérés, ha be van tartva az alábbi három lépcsős folyamat.

Nem véletlen, hogy a mi munkamódszerünk is ebből a három állandóan ismétlődő lépésből áll: megbeszélés, fejlesztés és tesztelés. Nekünk ez jött be az évek alatt. Sok ügyfelünknél úgy kezdtük a munkát, hogy előttünk más fejlesztő cégek már próbálkoztak. Félmegoldásokkal hagyták kétségek között a megrendelőket. Ilyenkor lépésről - lépésre építjük a bizalmat és a rendszert is.

Valójában a fejlesztés során derül ki, mire is van szüksége a megrendelőnek, olyankor döbben rá, mennyi lehetőséget tartogat a rendszer, és milyen funkciók támogatnák leginkább céljait.

Ezért nekünk, fejlesztőknek az a dolgunk, hogy megértsük, mit szeretne a megbízó, majd működő megoldást vagy alternatívát találjunk számára.

További kérdéseid vannak? Kérj visszahívást!

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

*Név
*E-mail cím
*Telefonszám
*Cégnév
Mi a legnagyobb probléma a cégedben, amire megoldást keresel?

Mi történik miután kitöltötted az űrlapot?
A megadott telefonszámon a lehető legrövidebb idő alatt felkeresünk!

Az űrlap kitöltése és elküldése semmiféle kötelezettséggel nem jár! Az adataidat nem adjuk át harmadik félnek és nem használjuk fel egyéb célokra. Adatkezelési nyilvántartási számunk : NAIH-95970/2016.


További szép napot!

Balogh Béla - ügyvezető
Easypage Software Kft.

Te is vakon vezeted a cégedet?

99570259901511122851.png
100-ból 84 cégvezetőnek fogalma sincs, hogy mi történik a cégében. Hogy honnan tudom ezt az adatot és milyen következményei vannak ennek? Kiderül a cikkből
 

Sikeres ügyvitel? Így vezesd be!

63566702681487758909.png
Tudtad, hogy csak minden 10. ügyviteli szoftver bevezetése sikeres? Kíváncsi vagy, hogy min buknak el a cégek?
 

Így kezeld az érdeklődőket

64071270941459420132.png
Sok az érdeklődőd mégsem állnak sorba nálad a vevők? Ez nem véletlenül van. Az értékesítés egy folyamat, amit valahogy kezelni kell. Ebben segíthet a CRM (ügyfélkapcsolat kezelő rendszer).
 

A szoftvertervezés alapelvei

11919258431385368158.jpg
 

Minőségbiztosítás

13161586521385368187.png